tisdag 23 oktober 2007

Som en gammal tant

Att vagga hem från jobbet tog sin lilla tid. Särskilt att komma uppför trapporna eftersom jag testade att kliva upp med båda fötterna på ett steg i taget (som småbarn gör). Det kändes bättre men gick fruktansvärt långsamt.

Efter en stund i badkaret känns det marginellt bättre. Dock var det lite svårt att ta sig i, vi måste till IKEA för att köpa en liten stegpall. Karet är ju väldigt högt, men när jag väl kom i kändes det bra.

Martin har hämtat en extramadrass och lagt på min sida av sängen och så har jag bullat upp med två extra kuddar till mage och ben. Med de åtgärderna och lite måttligare rörelser ska det nog bli bättre tror jag.

Jag ska bara låta håret torka lite mer så ska jag krypa till sängs. Är väldigt trött eftersom Hasse väckte mig två gånger i natt och på sistone har jag haft svårt att somna om när jag vaknat. Han har den enerverande vanan att väcka mig genom att pipa när han vill upp i sängen, trots att han vet att han får hoppa upp. Men han tycker väl att det är mysigt att någon välkomnar honom förstås. Andra gången han väckte mig var det för att han plötsligt tyckte att Martins ryggsäck såg ut som att den skulle attackera ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu måste du sköta om dig och ta det lungt! Tänk på att det alltid kommer en buss till, att du alltid kommer hem eller fram tillslut! Ingen stress!! När du känner att stressen börjar så titta upp på alla vackra löv, husfasader, solen, himlen eller någon vacker människa i närheten och hör av dig om jag kan hjälpa till med något.

Många kramar
A (som har tagit en ledig dag mitt i veckan, helt underbart!!)

e sa...

Jo jag tar det lugnt numera. Har missat tåget två morgnar i rad nu, med några sekunders mariginal, för att jag inte sprungit. Men det går ju fler tåg! :-)

Låter skönt med ledig dag! Kram!