tisdag 8 januari 2008

Skötplats klar!

Den har visserligen varit klar ett par dagar, men jag har inte idats fota förrän nu :-) Eftersom vårt badrum är minimalt finns det inte plats för ett skötbord. Vägghängda bord vill vi inte ha (för många hål att borra) och de skötbord för badkar som finns funkar inte heller eftersom karet är så högt.

På IKEAs fyndavdelning hittade vi dock lösningen - en bordsskiva ur mammut-serien för endast 29 kr! Det vilar direkt på badkarskanten och är säkrat med ett vinkeljärn i ena hörnet. I vinkeljärnet sitter en skruv som passar i ett hål undertill på skivan. På det viset ligger det stadigt men är lätt att plocka bort när vi vill bada. Tack vare att bordsskivan är i plast är den ganska lätt också, plus att tjockleken är bra för att få lagom höjd. Dessutom finns det tillräckligt med plats kvar så om man bara vill duscha så räcker det med att lyfta bort skötbädden, själva skivan kan ligga kvar.

Till förvaring köpte vi ett litet rullbord från IKEA, kompletterat med en liten cykelkorg från Micro som vi hade sen förut. Sådana små cykelkorgar ska jag köpa fler av vid tillfälle för de är verkligen superbra! Jag har haft dem som nystanhållare på balkongen, extra balkongbord, vanttorkare på elementet mm.

1 kommentar:

Unknown sa...

Blev ju jättebra! Vi är också förberedda på att köra good cop/good cop för det får mostrar (och större kusiner) göra! Bara skämma bort och vara snälla....