lördag 3 maj 2008

Bättre sent än aldrig!

Nu när vår tvååriga bröllopsdag närmar sig har vi äntligen bokat vår bröllopsresa. Den 2a februari 2009 styr vi näsorna mot NZ och kommer hem en månad senare. Det ska bli härligt!

Själva flygresan tänker vi inte så mycket på ännu... för om L fortsätter röra på sig i den fart han har när han ligger på filten och sprattlar så kommer det inte direkt att vara en stillsam ettåring vi har med oss. Men det rör sig ju "bara" om en fjorton timmars flygtid och en del väntetid i Frankfurt och Singapore så det blir väl en kakbit... eller?

Men väl framme... tillräckligt lång semester för att hinna med lata dagar också. Massor av umgänge med familjen AW. Robban som lär Leo gulliga små hyss. Vandringar i fantastisk natur med kameran ständigt redo (äntligen ska jag göra åtminstone en del av Abel Tasman track). Vingårdar. Fish and chips på dagens fångst. Ännu mer umgänge med familjen AW :-)

Lite sugen blir jag på att göra om vandringen jag gjorde i Marlborough Sounds (fast utan att tappa bort glasögonen i så fall) men frågan är om det är lite för långa etapper om man ska ha med en knodd också. Men kanske kan vi ta båten ut till stället där jag, mör efter en tvåmilavandring i kuperad terräng, åt en fantastisk trerätters middag vid panoramafönstret högt uppe på berget. Fast frågan är förstås om maten skulle smaka lika bra utan en dags vandring på en stig bestödd med Manukablommor.

Måste leta fram fotona.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad härligt! Vid ungefär samma tidpunkt kommer vi försöka att ta med vårt lilla gryn och åka till USA. Tanken var ju att vi skulle bröllopsresa oss dit i detta nu, men det är ju också framflyttat. men den som väntar på någe gott...! /Cecilia

maria sa...

vad underbart det låter!