torsdag 25 januari 2007

Hasse börjar bli stor!

Vilken lycka att hämta hem pojkarna idag! Hasse har tagit värsta utvecklingssprånget och skällde inte när personalen tog på honom jacka och koppel, inte när han gick ut i korridoren och inte ens när han fick syn på mig trots att jag till och med stod inne för ovanlighets skull! Vi åkte tunnelbana utan problem, annars brukar han gärna kunna komma med något litet skall då och då samt göra några nervösa Hasse-snurrar när man ska ta upp honom under armen för att åka rulltrappa. Inte ens när en skum och berusad man kom fram och klappade honom på huvudet visade han några tecken på nervositet. Helt underbart! Han var dessutom lika lugn igår när Martin hämtade honom.

Det har redan ordnat sig med hundvakt för Tallinresan också, pojkarna ska få vara med hundflickorna hela helgen! Tack snälla ToL för att ni alltid ställer upp!

Nu ska jag gå och packa lite grejer inför helgens resa till Falun. Vi åker iväg direkt efter jobbet imorgon om vädret tillåter. Borde hinna betala räkningar också ikväll, men helst av allt vill jag sitta i soffan, kela med pojkarna och virka blomma!

Inga kommentarer: