onsdag 4 november 2009

Minisemester

I söndags packade jag in småkillarna i bilen och styrde norrut, till Leos extramommo och -moffa. M njöt av att få sova några ostörda nätter hemma och småkillarna (och jag) njöt av att få träffa släkten, busa och äta gott. Leo fick dessutom bada badkar, köra M-kusins gamla bilar, lyssna på gitarrspel och själv spela piano. Som extrabonus dök dessutom SCEA upp en snabb sväng på måndagen. Tage var så glad att mattorna flög omkring!

Morgonen därpå passade han istället på att ta en extra tupplur på den gula hunden som Leo brukar sova med...
Under tiden spelade Leo piano. Först väldigt försiktigt och bara med mig bredvid, men sen knuffade han bort mig och spelade glatt på egen hand. Förut när han spelat hemma hos andrakusin I så har han mest hamrat, men nu såg man verkligen hur han testade olika tangenter en i taget. Kul!
På bästa lyssnarplats satt nya favoritleksaken "volvon" som han fått ärva av grannpojkarna. Den ska vara med överallt och smärre panik har uppstått flera gånger när den varit borta. Det var lättare när han var fixerad vid traktorn för den är större och lite svårare att tappa bort! Lite roligt är dock att han även känner igen volvobilar ute nu, dock bara kombis. Men det är ju det man ska ha såklart! ;-)

Inga kommentarer: