söndag 13 december 2009

Vem minns den snö som kanske föll i fjol?

Igår när vi hälsat på Leos andrakusiner AA kom vi ut i ett vackert vitt vinterland. Tyvärr var snön ett minne blott redan i morse, men Leo hann studera några snöbollar i väntan på bussen iallafall. Tänk om det ändå kunde få vara snö här mellan december och januari eller nåt! Det blir ju genast mycket ljusare!

Jag vet inte riktigt var man ska dra gränsen för att vara blöjfri men det känns som att Leo börjar vara det nu iallafall. Han har länge varit utan blöjor hemma och sista tiden har man inte behövt påminna utan han har kommit ihåg pottan redan innan det kommit en droppe i kalsongerna. Så nu tyckte vi det var dags att testa på bortaplan också - det fixade han galant! Dock kör vi fortfarande med blöja när vi är utomhus, känns som lite fel säsong att sluta med det. Och när han gör nummer två vill han också ha blöja men då brukar han antingen säga till eller så märker vi det på honom ändå och frågar.

Vi får säkert räkna med bakslag när Räkan anländer, men det är hur som helst väldigt skönt att han fixar det så bra för tillfället.

1 kommentar:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Det var inte illa! Där har vi lååångt kvar.