måndag 7 december 2009

Skruttet mår bättre

Leo mår bättre men är inte helt hundra än. Det märktes alldeles särskilt efter middagsluren då han ville ligga och vila en halvtimme extra efter att han vaknat. Det har nog aldrig hänt förut! Det var mysigt att gosa i gula soffan i köket tillsammans, men lustigt att det ska krävas sviterna av en magsjuka för att mina gener ska visa sig ;-)

Det har blivit många Pinguavsnitt under dagen också, men är man sjuk så är man. Nu verkar han dock ha piggnat till lite för han leker med dockvagnen samtidigt som han tittar. Förut satt han bara som en liten zombie och helst i famnen.

Den sista tvätten snurrar som bäst i maskinen nu, sen har vi klarat av både täcke, kuddar och ett gäng sängkläder, pyjamasar samt våra egna kläder. Tack gode gud att vi har tvättmaskin i lägenheten!

Siri med föräldrar mår enligt alla rapporter utmärkt. Efter att ha fått bildbevis till mobilen kan jag konstatera att hon är enastående söt också! Mörkhårig och en av de få bebisar i vår släkt som fötts med synliga ögonbryn. Mycket vackert barn!

Inga kommentarer: