söndag 23 september 2007

En kväll i Falun...

Medan pojkarna stortrivdes hos nya hundvakten (och Hasse blev bästis med hennes sambo) roade vi oss i Falun i helgen. Vi klädde upp oss riktigt fint för min trettiotvåårsdag (det är ju faktiskt jämnt!)... eller så kanske det var för att vi skulle gå på ett riktigt fint bröllop.

Vi roade oss kungligt ända fram till tvåtiden då vi tyckte det var dags att ge oss. Knodden verkade också vara på bra humör och höll sig hyfsat lugn utom under musiken i kyrkan. Svårt att veta om h*n visade sin uppskattning eller obehag ;-)

Väl hemma hämtade jag två glada pojkar och M gav sig ut på löprunda. Sen åt vi middag bestående av risotto med vitt vin, ost, lök och timjan samt en liten pytt på Gustafskorv från Falun, pumpa och purjo. Dessutom hade vi en god sallad med olikfärgade tomater och basilika. Alla grönsaker från Årstiderna, till och med vitlöken i risotton!

3 kommentarer:

Anonym sa...

OH..gustafskorv...mmmm
Den är man inte bortskämd med härnere i Småland. Svärfar som är från Borlänge brukar köpa med sig ett lass när han är hemåt.

Tips: prova grilla ett par bitar av den goa korven! Jättegott. Fast, bäst är den nog på en vanlig limpsmörgås...mmmmmmm

Kram och grattis så här lite i efterhand!!

Ina sa...

Åh, men shit, GRATTIS i efterskott!!!!!

e sa...

Jessica: Jag äter den tyvärr bara upphettad (stekt eller som nu ikväll: på varma mackor). Den är ju varmrökt och det är inte jättebra när man är gravid. Men upphettad ska alla eventuella bakterier var oskadliggjorda!

Ina: Tackar :-)