fredag 16 mars 2007

Wrooom Wrooom (nytrimmat)

Igår var vi hundvakt åt Hasses bästis Ceasar och hämtade alla tre pojkarna från dagis. Eftersom vi fått trimningstid packade vi in allihopa bak i nyvolvon och gav oss av söderut. Det var rätt livat därbak på nerresan, men knäpptyst på vägen tillbaka ;-)

Pojkarna blev väldigt fina båda två, jag ska försöka ordna bildbevis i helgen. Tage uthärdade tålmodigt behandlingen (som han brukar) medan Hasse pep mest hela tiden (som han brukar). Men han var mycket duktigare på att stå still så det går framåt. Efteråt fick de röja runt tillsammans med Ceasar i inhägnaden, vilket nog är den bästa belöning de kan få! Alla tre lekte och hade skoj, men mest H och C som vanligt. De knorrade dock lite mot varann när vi var inne och Martin satt på golvet med dem. Det verkade bråka om Martins gunst, men lyssnade när han sa till och sen var det inget mer tjafs.

Eftersom matte A jobbade sent sov C över också. Det tog en liten stund för pojkarna att komma till ro, men efter ett tag sov alla tre sött ända till morgonen då det blev morgonbrottning medan Tage låg kvar i sin korg och slaggade. Ceasar sov i vår säng hela natten, Hasse till och från (som han brukar) och Tage låg för ovanlighets skull vid mina fötter rätt länge. Han brukar inte vilja sova i sängen, men jag antar att han ville försvara sina rättigheter när det plötsligt var en ny nattgäst.

Ceasar var lite orolig först, men lugnade sig snabbt och somnade mellan Martins ben. Han alternerade mellan att sova där, uppe mellan våra huvuden och nere vid mina fötter.

I morse gick vi med alla tre till dagis och dagisfröken som tog emot kände knappt igen våra fina nytrimmade pojkar. Hasse ser väldigt mycket vuxnare ut, förut var han mest som en lurvig korv ;-)

Inga kommentarer: