fredag 7 januari 2011

Ännu ett inlägg om sömn

Jag vet att det börjar bli tjatigt men sömn är en alltför stor del av vårt liv för tillfället. Efter några ljuva nätter av sömn till 06 (plus/minus någon halvtimme) har vi nu två dagar i rad blivit väckta klockan fem på morgonen. Då tycker jag det är tveksamt om det verkligen är morgon, men Leo pekar bestämt ut genom fönstret och hävdar att "det är liiiite morgon, mamma. Det ÄR det". Hur som helst har han överlistat oss och slutat väcka oss med rop från sängen, utan smiter upp och börjar ropa från badrummet eller soffan. Och då är han förstås för vaken för att det ska vara ett alternativ att försöka få honom att somna om. Det är bara att masa sig upp och sätta på kaffet...

Om ett par veckor åker jag och M till Tel Aviv och blir borta i fyra nätter, vilket är mer än vi någonsin varit borta från Leo samtidigt och första gången borta från Flora överhuvudtaget. Visst har vi tänkt se och göra en massa saker men just nu känns det mest som jag vill sova hela dagarna. Hade det inte varit för att vi ska på bröllop där så hade vi lika gärna kunnat åka till Alingsås eller Skövde ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fan va du är rolig Emma! Vilka gifter sig, va kul. Ha det super skönt och passa på att sov mellan aktiviterna som ni måste göra!!
Heidi:o)