söndag 3 maj 2009

Martin Timell, släng dig i väggen!

Efter framgången med inhängnaden (som nu snyggats till med överliggare och grind) funderar jag och Martin på att starta eget inredningsprogram. Skruvdragaren som Martin köpte i lördags gör att allt plötsligt känns väldigt lättfixat. Ikväll efter att Leo somnat snickrade vi ihop en bänk som ligger som ett lock över muren på uteplatsen vid Leos rum. Den ska såsmåningom få ryggstöd av samma staket som vi har runt andra uteplatsen.
Gungställningen står precis lagom nära för att man ska kunna sitta på bänken och ge mer fart. Som en extra bonus har vi upptäckt att vi har morgonsol här, så i går åt vi frukost ute vid niotiden! För mig och Leo blev det frukost nr 2, eftersom vi varit uppe sen sex...

Vi har dessutom lyckats bortrationalisera en av blomlådorna med hjälp av en planka (syns längst ner på den vänstra sidan av staketet på bilden nedan). Vi kom nämligen fram till att det var smartare att ha bordet såhär, för att optimalt utnyttja de 45 minuterna vi har sol ;-)

I hörnet syns en thuja samt solcellslamporna från IKEA. De sistnämnda åker nog dock till torpet sen för om de ska bli fulladdade här måste vi först vrida solcellerna åt ett håll på morgonen och ett annat på kvällen. Lite meckigt.

Inga kommentarer: