tisdag 19 maj 2009

På fötter!

Ikväll, sexton månader och en dag gammal, tyckte Leo äntligen att det var dags att på allvar prova benen. Först kom han på att han kunde ställa sig upp utan stöd.


När han övat på det ett tag så tog han de första stegen. Och inte bara ett eller två - nej han knallade iväg ett tiotal steg på en gång! Han var så glad att han skrattade högt! :-)



Himla bra tajming att vänta tills jag hunnit hem från jobbet. Det här hade varit trist att missa! Krypningen går fortfarande snabbare, men det är nog bara en tidsfråga innan han hellre går.

6 kommentarer:

Hanne sa...

Nää, så kult!! Nå går det fort, jeg gir han en uke så springer han rundt! Definitivt en ny fase.

Unknown sa...

Åh! Han ser så STOR ut direkt! Vad roligt, snart springer killarna tillsammans

Lindas trädgårdsblogg sa...

GRATTIS! Va kul han kommer att ha med sina nya färdigheter :-) Menar du att han lärde sig balansera och gå på samma kväll? Det var imponerande! Hugo har ju stått och vinglat i två månader nu... idag gick han ca en meter åt sidan. Fast bara det. Det är inte som han fattar vilken sensation det är och vilka möjligheter det öppnar och fortsätter öva!

e sa...

Linda: ja, han tog alltihop på en kväll! Fast han har gått med hjälp av att skjuta saker framför sig sen november och sista tiden har han åkt bobby car massor så jag antar att han övat på balans och benstyrka på det viset.

Hittills idag har han gått några gånger men föredrar fortfarande att krypa.

Ina sa...

Åh, vad underbart! Det är en sådan fantastisk känsla att få se sitt barn gå sina första steg. *kram*

Amanda sa...

jag dööör
cuteness overload