lördag 30 maj 2009

Fortfarande fyrhjulsdrift

Ni som (liksom vi) trodde att Leo skulle springa omkring vid det här laget hade fel. Han kan visserligen gå, men han föredrar fortfarande att krypa. Jag vet inte om hans tredagarsfeber hade inverkan eller om han helt enkelt tyckte att det gick för sakta att gå. Hur som helst har han nött hål på tredje paret jeans nu, så jag måste sätta mig och lappa.

Att klättra är också kul fortfarande, gärna upp på grannföreningens utemöbler. Om nån undrar varför han har mockasiner så är hans ena gympasko försvunnen och sandalerna låg i skötväskan som glömdes på tåget (men kommit tillrätta nu tack och lov). Nu har vi dock hämtat upp stora arvegodslådan och letat fram nya skor.

Sista tiden har han börjat lägga sig och vila korta stunder. Ute i gräset eller inne på mattan. De som kände mig som liten säger att äpplet inte fallit långt från päronträdet...

Livet leker när solen skiner och man får vara ute hela dagen!





3 kommentarer:

Hanne sa...

Don´t worry, han har god tid om han skal klare å slå Anna i gåing ;-)

maria sa...

Vad roligt, kycklingen har på sistone också börjat lägga sig sådär och vila lite då och då. Och det där med att gå, jodå, hon KAN, men hon tar det lilla lugna hon med. (Eller ja, går gör hon, massor, men då vill hon hålla handen trots att hon kan gå utan. Hon kan helt enkelt få upp högre fart om hon håller handen.)

Lindas trädgårdsblogg sa...

Vilket härligt leende han har! Ser ut som han skrattar hela tiden :-)

För Sigge har det lossnat nu. Över en månad har det tagit. Han går och går och går och halvspringer lite. Det var segt i början. Hugo tar sig, lite fler steg nu, men det är fortfarande som han inte fattar storheten i det han kan! Han kan ju! Men så faller han ner och kryper... :-)