torsdag 15 januari 2009

Snart ett år

http://emmababbel.blogspot.com/2008/01/vad-hnde-med-palten.html

Klyschvarning så det smäller om det - men härregud vad fort tiden går! För ett år sen låg Leo fortfarande och sparkade på mina revben och nu kan han själv stoppa i sig russin och corn flakes till frukost (filen får jag ännu hjälpa till med), bläddra i böcker (och faktiskt lyssna långa stunder) och räkna ut att om han flyttar på det strategiskt placerade bordet så kommer han åt blomkrukorna i fönstret. Snart har han väl fjunmustasch och kör moped.

Idag ska vi på babyspa på Rogifveriet, en födelsedagspresent från systrarna. Det har inte hunnits med förut eftersom jag började jobba, men nu ska vi passa på innan Leo slutar vara bebis. Tage är med M på jobbet idag och Leo tar för tillfället en power nap i vagnen (dock inne, i hallen). Helt perfekt tajming så han ska orka med att bada! Dock får jag nog väcka honom vid tio om han inte vaknar själv, så han hinner äta lunch innan vi klär på oss och promenerar dit.

Vi har äntligen lyckats få honom att dra ner på vällingdrickandet nattetid. Visserligen ammar han fortfarande men det är betydligt enklare, plus att han inte kissar lika mycket. Ingen av oss tre tycker det är särskilt skoj att byta blöja vid tre/fyra-tiden nämligen... puh!

3 kommentarer:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Babyspa, vad är det (eller edäh? som pojkarna skulle sagt!)? Visst är det otroligt att det gått ett år! Grattis Leo på söndag :-)

Micke Kaulanen sa...

Ja tiden går, tänk du kommer att vara 47!! när han kör moped (räknar givetvis med att du låter honom köra olagligt som 13-åring).

Baby-spa? Risk för en kommande knapsu va?

e sa...

LindaV: grattis till pojkarna också :-) Eget inlägg om babyspat kommer!

Micke: Nej, jag är såklart en irriterande laglydig morsa som Leo kommer att svära åt... vilket betyder att jag är ännu äldre när han får köra moppe!!!

Viss knapsuvarning kanske... men han föredrar ju träklossar framför mjukisdjur och dockor iaf :-)