onsdag 3 december 2008

Ingen rast, ingen ro

Puh. Det har varit intensiva dagar. Jag har för första gången benat ur lammbringa, fyllt med grönsaker och kryddor och rullat ihop. Och sen kokat buljong på benen. Den som ringde hem till oss i måndags eftermiddag kunde höra Martin säga "Nä, jag gör inget särskilt. Brässerar lammbringa bara" ;-)

Förutom att karva lamm har vi också hunnit julpynta, hälsa på moster i Uppsala, värma tio flaskor glögg och gå på glöggpromenad med en massa andra borderterriers, få besök av större delen av smala släkten, handlat julklappar med mera med mera...

Leo har flera nätter vaknat vid tretiden och varit pigg! Det har tagit en till två timmar för honom att somna om och då är det inte kul att titta på klockan och konstatera att den ringer om bara nån timme :-(

Men det är väl bara en fas, som allt annat. Han är iaf inte lika hungrig på nätterna men däremot måste vi alltid byta blöja då vid tretiden, trots att vi bytt till en större storlek. Nu när nätterna varit så jobbiga har vi turats om att sova i Leos rum. Det märks stor skillnad så fort man får några fler timmars ostörd sömn.

Hundflickornas husse och matte kom hem i natt och de hämtade två mycket glada flickor. Svansarna gick som propellrar!!

Leo använder stolarna, kökspallen eller en liten hurts som stöd och knallar iväg så långt han hinner innan han slår emot en vägg och det tar stopp. Nyss sköt han både kökspallen (i trä så den är ganska tung) och lekmadrassen framför sig! C-syster lånade ut deras gåvagn men det tog flera dagar innan han kom på att han kunde använda den till att gå. I början klättrade han bara upp i den och ner igen :-)

Inga kommentarer: