söndag 22 juni 2008

Shake it

Nu är väskorna så gott som färdigpackade och resten tar vi imorgon. Man hinner rätt mycket när man har tid hos BVC kl 11 och har ett skrutt som oftast vaknar vid sju. I fredags sa jag, för garanterat första gången i mitt liv, meningen "de serverar frukost först klockan nio" ;-)

El skrutto har varit hopplös att söva de senaste kvällarna. Vet inte om det är tänder på gång eller om det beror på att vi flängt omkring en del men tråkigt är det hur som helst. Han somnar nästan men så fort han är nära så sätter han igång att veva med armar och ben för att hålla sig vaken. Efter ett tag vill han inte ammas heller utan gnäller och ormar sig som en liten kålmask i sängen. Igår vaggade jag honom till sömns och idag fick Martin honom att somna med sin egen skak-i-rumpan-teknik.

Förhoppningsvis är det bara en fas, precis som hata-vagn-fasen som tack och lov passerat nu. Våga-vägra-napp-fasen håller dock i sig fortfarande. Provade nu ikväll och han sög en liten stund men sen åkte den ut igen. Och igen. Och igen...

1 kommentar:

Ina sa...

*hahaha* "Frukost först klockan nio". :-)