torsdag 5 juni 2008

Snart två år

Ikväll rullar vi mot torpet igen och den här gången ska vi inte glömma kameran! Sommarvädret ska hålla i sig och kanske tar vi också premiärdopp i Daviken, precis som Leos andrakusin gjorde i måndags. Om det nu inte är dumt att kyla ner mjölkcentralerna så mycket förstås.

Vi ska hur som helst slappa, elda i öppna spisen och njuta av tystnaden. Familjen AW kommer på besök men annars finns inget planerat. Tror knappast det finns bättre ställen att fira bröllopsdagen än under eken med världens finaste lilla skrutt.

Här hemma har vi rensat ut minst en tredjedel av böckerna och efter att några kompisar tagit det de ville åkte kassarna till Stadsmissionen igår. Martin har släpat kartonger och tv och allt möjligt nerför trapporna, och jag har packat och stuvat undan. Det börjar se hyfsat ut i alla vinklar nu, bara storstädningen väntar men den tar vi på söndag.

Leo sover massor i värmen. Igår blev det nästan två timmar på förmiddagen och sen lika länge i vagnen vid lunchtid. Lite träligt att sitta på gården och vänta på att han skulle vakna (Tage ville inte promenera hur länge som helst) men snart är det slut på det! :-)

Inga kommentarer: