torsdag 26 augusti 2010

Nya rutiner

Första dagen för Leo på dagis utan oss gick kanonbra. Kvällen innan sa han att han inte ville gå men lämningen gick ändå jättebra och han hade varit på bra humör hela dagen. Till och med sovit en stund på vilan, vilket vi inte hade väntat oss. Men han hade förstås vaknat redan vid sextiden på morgonen så han var tröttare än vanligt.

Han har lekt en hel del med en pojke i samma ålder som också är väldigt pratsam och när jag träffade mamman idag visade det sig att vi bott grannar förut och setts en gång när pojkarna var bebisar. De hade också fått en lillasyster, bara en månad efter att Flora föddes!

Flora och jag hade också en kanonbra dag. En annan exgranne hälsade på med en jämngammal kompis till Flora medan deras äldste var på sitt dagis. Flora tyckte det var så roligt att hon skrattade högt! Riktigt mysigt!

Klockan tre hämtade vi en glad kille som ville gosa och busa med Flora och berätta om dagen. Det är härligt att de blir så glada att se varann! Vi har lekt och målat med vattenfärg och sen har jag lyckats med konststycket att lägga båda kidsen utan gråt. Den utbäddbara sängen Leo har är verkligen värd varenda öre.

Förresten finns en pojke på Leos dagis som heter Nero, men Leo verkar tro att han heter Neråt för varje gång han pratat om honom säger han "var är Uppåt?" :-)

1 kommentar:

Hanne sa...

"Uppåt och Neråt", hi,hi utrolig morsomt ;-)