måndag 9 augusti 2010

Milstolpe x 2

Efter att ha skjutit på det i eeeeevigheter kan jag nu stolt säga: kursen i matematik B är påbörjad. Hittills känns det helt okej faktiskt. Det är lite lättare med matten nu när jag inte sitter i ett högstadierum tillsammans med fnittrig L8 och spanar i fönstret efter gymnasiekillarna som är på väg till matsalen. Tänk att de inte tar hänsyn till sånt när de lägger scheman?!

Men inte nog med det: vi kan också fira att lilleman numera bara behöver blöja på natten. Kissat på toa/potta har han gjort sen i vintras men han har inte velat försöka med nummer två. I helgen släppte det dock (hehhe) under ett besök hos Isabellis (Leo har en vurm för smeknamn för tillfället) och idag var det premiär även på hemmaplan. Härligt att vara av med det bekymret! Saneringen blir ju betydligt enklare om man säger så.

Vore det inte för att jag och M kör en sockerfri augusti månad så är det väldigt frestande att fira med chokladpudding :-)

3 kommentarer:

Unknown sa...

popcorn?

Hanne sa...

Grattis! A började första dagen på dagis med at bajsa o kissa i sandlådan... Undrar hur hun ressonerade...

e sa...

Hanne: måste vara i ren protest! Vi har inte erfarit just det, men mycket protester är det. Jag har hört att det ska funka att ge dem två alternativ så väljer de det ena, men Leo skriker bara "nej, Leo vill inte det HELLER!!!" ;-)

Cecilia: popcorn funkar, men ger inte riktigt samma bruna look :-)