söndag 22 mars 2009

Sandlådepremiär

Jag trodde Leo var för liten för att uppskatta sandlådelek, men ack så fel jag hade! Han tyckte det var jätteroligt att greja med spadar och rasera sandkakor. Det var också spännande att klättra i och ur lådan (extra svårt med klumpiga skor på sig) och att krypa längs med grannhusets vägg där det finns en sträng med halvstora stenar. Jag tycker det borde göra rejält ont men han tyckte det var roligast att krypa där.


Dagens outfit:
Mössa, arvegods från Axel
Softshell-jacka, fynd från vildmarksmässan (drygt 5 cm uppvik så den räcker nog ett tag)
Bulliga boxhandskar, arvegods från Märtha
Galonbyxor märkta med Märtha, Ingrid och Liv
Vinterstövlar (syns ej) med kardborreband, rea på Coop i vintras

3 kommentarer:

Hanne sa...

Va härligt! Anna fikk också sin sandlåde premier vid 1 års stadiet, nu väntar vi på våren och undrar om det är lika poppis i år som i fjol. Antrekk beskrivelsen låter lite som Annas, i hennes parkdress låter det som fölger: "Nora, Marie, Liv, Anna". Härligt med arvegods!

Lindas trädgårdsblogg sa...

Det var galonbyxepremiär här hos oss idag och hink och spadar måste snarast införskaffas så vi kan gå ner till lekparken och baka sandkakor! Det där ser toppen ut!

PS. Det låter som du kan starta en modeblogg ;-)

e sa...

Linda V: vi har faktiskt sån tur att bostadsrättsföreningens sandlåda ligger bara några meter från uteplatsen... och är full av sandleksaker redan! :-)

Modeblogg är tanken ja, med fokus på miljövänligt arvegods. Synd jag inte fick med en bild på det han hade under - orange body, rosa strumpbyxor med blommor på och blå-rosa stickade hängselbyxor av okänd härkomst. Maken väljer oftast kläder efter vad som råkar ligga överst...