tisdag 2 februari 2010

Trött men nöjd

Första dagen på tre man hand gick över förväntan! Vi hann i tid till bvc, Leo följde snällt med från det roliga väntrummet när det var vår tur och fick leka en stund igen efteråt. Sen lyxade vi till det med lunch på gyllene måsen innan vi tog bussen tillbaka hem. Flora åkte sele (den är verkligen guld värd!) och var på bra humör nästan hela tiden. Hela eftermiddagen har hon dock varit gnällig och inte velat sova annat än i famnen eller selen. Lite tröttsamt men det funkar ju det med.

Hon hade en rätt lång vakenperiod och Leo tyckte det var kul att hon hade ögonen öppna för en gångs skull. Tidigare har hon mest varit vaken på kvällarna när han sover. Han hämtade bilar och traktorer och visade dem för henne en i taget och berättade vad det var för något. "Gul tack-to, volvo-piiisen, gööön polo" osv.

Dessutom har vi hunnit rita, köra med bilar, läsa en miljard böcker och gömma oss under filten tillsammans. Leo har även gömt sig så jag fått leta (och agera lika förvånad varje gång jag hittar honom i kojan!) och kört traktor och motorcykel runt runt. Och spela maraccas, dansa, springa osv, osv. Inte konstigt han somnar nästan omedelbart vi lägger honom numera.

Apropå det så får jag nog gå och peta lite på pappan som förmodligen också somnat vid det här laget...

Inga kommentarer: