onsdag 9 juli 2008

Sommar, sommar och sol

Vi är inne i civilisationen för att tvätta och jag passar på att blogga lite. Men plötsligt är alla tankar som bortblåsta! Måste borsta bort bloggrosten och olja lite, så kommer jag väl igång igen :-)

Solen skiner efter två dagar med ösregn hela dagen (måndag) och duggregn från och till (tisdag). Just de två dagarna hade vi gäster, men de var vid gott mod trots vädret. Vi mös inomhus med kortspel, monopol och grillning av halloumi och korv. Mycket trevligt!

Leo har varit gnällig från och till de senaste dagarna och tuggat extra intensivt på allt han kommer åt. I nederkäken känns två vassa piggar och nu dröjer det inte länge förrän Skruttas får heta Gaddas istället.

Det går framåt med smakportionerna och numera hugger han efter skeden! Han brukar få ett basmos av potatis, morot och lite Julita rapsolja. Till det har han smakat avocado, banan och idag äpple. Han verkar gilla det mesta men favoriten är nog avocado. Härnäst ska vi testa palsternacka.

Vi har hälsat på Leos nya andrakusiner också, först på BB och sen på Perstorp. Leo tyckte de var riktigt spännande när han såg dem på BB men vid lunchen på Perstorp sov han och ena A hela tiden. Andra A var vaken och låg på Martins arm en hel del. Riktigt mysig liten kille!

Nu vaknade Leo, så nu är det färdigbloggat för stunden!

Inga kommentarer: