söndag 8 februari 2009

Huja huja, hett det är

Idag kom värmeböljan, 29 grader. Tack och lov var det lite molnigt på eftermiddagen, och en sval bris, så det var uthärdligt ändå. Nu är klockan halv nio på kvällen och jag var nyss ute, nyduschad, och det var alldeles varmt i luften. Härligt!

Leo har fått värmeutslag under blöjan men verkar tycka det är väldigt trevligt att kunna vara ute utan en massa ytterkläder. Han får dock hålla sig i skuggan eller under solskyddet i vagnen.

Hittills har vi mest tagit det lugnt, ätit en massa god mat och fantastiska aprikoser och nektariner. Martin har varit ute och cyklat mountainbike med H och R och jag och L8 har tagit en snabb runda på stan.

På tisdag flyger vi upp till Auckland där vi ska tillbringa ett par dagar innan vi hyr bil och ger oss iväg på en runda norröver. Det ska bli väldigt spännande att se, för där har ingen av oss varit förut. På lördag flyger vi tillbaka till Christchurch och veckan därpå tänkte vi åka söderut en bit, sen över till västkusten och så upp till Nelson. Jag har ju lovat Leo att han ska få bada på Tahunanui beach! :-)

1 kommentar:

Hanne sa...

Minus 5 och det ser inte ut som om det har tänkt sluta snö... Enjoy!