torsdag 16 oktober 2008

Full fart

Alltså. Här sitter man i godan ro och läser DN. Leo sitter och leker på golvet. Plötsligt hörs ett kvitter:


En liten stund senare blev han dock frustrerad över att han inte fick upp benen helt så jag fick lyfta ur honom och välta ut leksakerna på golvet istället.
Han är verkligen överallt nu, och särskilt aktiv på morgonen. Vi har petsäkrat eluttagen och möblerat om för att dölja de mest lockande sladdarna. Men han tar sig hela tiden till det oanvända bredbands- och tvuttaget (måste hitta nåt att ställa för där med) eller försöker dra sig upp med hjälp av kökspallen eller en stol. När han inte plaskar i Tages vattenskål (varför har vi ställt fram ett handfat om man inte får tvätta händerna i det?!) eller drar ut de nedersta lådorna i köket förstås. Idag upptäckte han dessutom de nedersta hyllorna i bokhyllan så nu måste vi se till att få upp dörrarna.
Man får ha koll på honom hela tiden men det är rätt kul att se hur han lyser upp och flämtande kryper mot det han fått syn på för tillfället. Snacka om att upptäcka världen!

1 kommentar:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Det är inte klokt vad det händer grejer just nu! Hoppas ni slipper förkylningar. Här är det väldigt krassligt. Frustrerande mitt i upptäckarglädjen!