tisdag 12 juni 2012

Mitt sommarlov...

..vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli! Eller är, för det är ju redan här! Visserligen väntar jag ännu med spänning på att få veta betyget på senaste kursen, men jag är ganska säker på att bli godkänd iallafall. Hemtenta känns alltid mycket lugnare än salstenta.

Efter vacker helg i Grövelsjön kom jag i söndags hem till prickiga ungar, som frivilligt ville gå och lägga sig före utsatt läggtid. Vattkopporna var nog som värst igår, då båda barnen hade feber och var riktigt hängiga. Flora sov en stund på dagen men Leo kämpade som vanligt emot fast han var så trött att ögonen nästan föll ihop redan tidigt på eftermiddagen. Inte blev det bättre av att han har en vattkoppa precis i ena ögonvrån helller.

Idag har det varit lite bättre och extra uppiggande var att kusin I kom förbi efter sin skolavslutning. Jag hoppas de piggar på sig ännu mer till imorgon, men smittsamma lär de väl vara minst ett par dagar till. Vi har varit ute och lekt, men bara på vår egen uteplats, och Leo har pratat med sin bäste grannkompis J på flera meters avstånd för säkerhets skull.

Ett lite tråkigt sätt att inleda sommaren, men samtidigt skönt att klara av det nu när de är relativt små och dessutom slippa vabba. Och äta glass kan man ju tack och lov göra även om man är prickig!

Inga kommentarer: