torsdag 3 juni 2010

En dag att spara

Vilken dag, vilken dag! Solen sken och vi mötte Floras bebiskompisar med mammor för en eftermiddag vid badstranden i Trekanten. Leo lekte nöjt med kanna, hink och spade i vattenbrynet och vågade sig så långt ut som till låren iallafall. Vi var där ett par timmar och han hade lätt kunnat stanna längre! Gjorde bara några korta besök uppe på land för att tanka saft och bokstavskex innan han for iväg igen.

När vi kom hem tog vi ut Tage och kom tillbaka precis lagom tills husets alla ungar kom hem från sina förskolor. Även om vi alltid trivs i lägenheten så är det nu man verkligen uppskattar den som mest.

Flora har de senaste dagarna blivit som en helt ny bebis. Plötsligt är hon vaken längre stunder och behöver inte alls sova efter bara en timme uppe. Det har dessutom lett till att hon sover bättre på nätterna och - halleluja - är tillbaka i spjälisen igen. Hon stortrivs med att få halvsitta i vagnen och prata med Leo som står på brädan. Han är väldigt gullig med henne för tillfället, busar och är noga med att fälla ner solskärmen på sufletten när hon får sol i ögonen. Häromdagen när grannarna TT ville titta på Flora sa han "Leos Floooa, TT inte röra" ;-)

Som sagt har det varit en bra dag, en sån som gör att man undrar hur man lyckats få inte mindre än två helt perfekta ungar! Med andra ord en dag att spara till stunder då det inte känns så ;-) Som grädde på moset har Leo klarat en hel dag med bussutflykt och allt, utan att behöva byta kallingar en enda gång.

1 kommentar:

Hanne sa...

Hvilken herlig dag! :-)